Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2021 07:59 - Ваксинациите - Още за Дженър
Автор: goro6 Категория: Други   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мислех че в общи линии съм дал достатъчно данни за дейността на Дженър, но попаднах на една от лекциите на г-жа Анита Петек-Димер и разбрах, че има какво да се добави. В началото на лекционната си дейност във връзка с историята по създаването и налагането на ваксинациите, г-жа Петек е била критикувана от средите на дипломираното лекарско съсловие, което по презумпция си представя, че единствено то има право да се произнася по въпроси свързани с медицината. Разбира се това е и смешно и жалко, защото медицинската наука ползва постиженията на науки като химия, биология, физика, математика и ред други дялове от човешкото знание. Питам, колко от стотиците хиляди лекари по света могат да възприемат и осмислят това море от информация? Отначало г-жа Петек се е смущавала от атаките на лекарите, но след като 15 години се занимава с историята на ваксинациите, придобива самочувствие и стига до извода, че ако бе учила медицина, нямаше да има време да изследва в детайли проблема.

Само изключително морален човек, със силно чувство за достойнство и с енциклопедични знания, придобил експериментален опит, подкрепен от съответните изводи, може да претендира за определена степен на доверие от обществото. Към лекарите трябва да се отнасяме с уважение и респект, но не и към негодниците между тях, издигани на властови позиции, окичвани с титли и звания, съпътствани от торби с пари, чиято единствена задача е да повтарят наложените от господарите им празни фрази, представяни като научни.

Преди Анита, световно известна лекарка от най висок ранг, изследва научен труд от 30000 страници, свързан с ваксинациите. Анализира този труд и накрая стига до извода, че ваксините причиняват огромни щети и дори смърт. Изследването обхваща период от 100 години.

Анита Петек се връща 200 години назад, което означава от Дженър:

"Искам накратко да покажа защо тази индустрия има такова голямо царство и защо ние така вярваме на лекарите и ваксините, които те ни препоръчват. През 1796 г. Иена(Дженър) написва доклад върху 23 случая на едра шарка. 14 души, които са описани в този доклад, не са били ваксинирани. Тоест тези 14 души са заболели и са оздравели, но не са били ваксинирани. Но Иена ги е описал в доклада си.

Случаят с Джон Бекер, 5 г. дете, става известен. Детето Джон Бекер е било ваксинирано и няколко дни след ваксинирането умира. Отначало смъртта му не се споменава в доклада на Едуард Иена. Иена се опитва да скрие тази смърт. Само четири случая, от тези 23, могат да бъдат посочени като истински доказателства. Да, само 4 случая. И върху тези 4 случая е изградена и доказана тази ваксина. Хората са принудени да се ваксинират следващите 100г. след написването на доклада на Едуард Иена на база само на тези 4 случая, описани в доклада му. Швейцарците не са били принудени да се ваксинират против едра шарка тогава.Тези 4 случая са ваксинирани няколко седмици преди написването на доклада. Това значи, че няма време за наблюдение. Не става ясно защитени ли са или не са защитени хората. Никога не е имало доказателства за време и сила на защита от ваксината от едрата шарка. И въпреки това на основата само на тези 4 случая хората са принудени да се ваксинират в продължение на цели 100 г. През 1978 г. ваксинирането в Германия за едра шарка е било задължително.

Науката  днес и модерната медицина с тяхната индустрия, изграждат цяла вяра във ваксината против едра шарка. И това, върху един нестабилен и клатещ се фундамент от 4 случая. На тази база се ваксинира цялото човечество. До днес никой не е разследвал тези теории. Просто се прави така."

Процедурата ваксинация се практикувала от много английски лекари преди Дженър, но никой от тях не придобива славата на Дженър. Най вероятната причина може да бъде, че при другите не е назрял политическия момент и зараждащата се фармацевтична индустрия не се е досетила, че в тази "касичка" има безбройно количество пари. Един от ваксинаторите е Бенджамин Джести (1737-1816). Медикът използва частици от виме от заразен с едра шарка по кравите едър рогат добитък, за да инокулира (зарази) чрез ланцета специално направена рана на ръцете на жена си и двете си момчета. Членовете на семейството на медика не се заразяват с вариола, въпреки че са били изложени многократно на инфекцията.

Общото при всички инокулации(вариолизации), че повечето "заразени" не се разболяват от едра шарка. От това се вади извода, че ваксината е причината и на никой(дали на никой) не му идва на ума, че причината е, че няма от какво да се заразят.  През 19 век става ясно, че ваксинацията не предоставя доживотен имунитет. Това означавало, че трябва да се предприема периодична реваксинация??? (Гаранция, че реваксинацията предоставя какъвто и да е имунитет, няма). Смъртността от едра шарка е намаляла във всички държави, независимо дали населението е ваксинирано. Внушава се че това се дължи на ваксинациите, а другите факти са пренебрегнати. Световната здравна асамблея получава доклад през 1958 г. в който се описват катастрофалните последици от едрата шарка в 63 страни.

На 8 май 1980 г., Световната здравна асамблея обявява, че светът се е освободил от вариолата. Препоръчва се на всички страни да се преустановят ваксинациите. ???




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goro6
Категория: Политика
Прочетен: 18919
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930