Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2022 12:59 - Луи Пастьр
Автор: goro6 Категория: Политика   
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Луи Пастьор 27 декември 1822 г.- 28 септември 1895 г. (72 г.) - химик, по късно биолог и микробиолог.

Във всички енциклопедии и медицински учебници са описани «епохалните открития» и "заслуги" пред човечеството на Луи Пастьор. Неговото е едно от най-признатите имена в съвременната наука. Приписват му много открития и постижения в медицината и микробиологията, включително ваксинацията.

Основната идея на теоретичната и експериментална дейност е представена в труда му "Зародишната теория на болестите"

Според тази теория болестите се причиняват от патогени извън тялото. Според схващането на Пастьор болестта се превърнала в непримирима съдба (към която самият човек очевидно не носи отговорност).

Болестта е просто съвпадение, аргументира се той. С патогените човекът трябваше да се бори по всякакъв начин.

За да предотврати заболяване, Пастьор препоръчва „превантивна ваксинация“. Неговата теория намира одобрение в класическата медицина (субсидирана от предприемчиви хора), която веднага пое мисията си за борба с химическите микроби-камикадзе. Човечеството трябваше да бъде защитено от бактерии. Фактът, че имаме много повече бактерии в телата си, отколкото собствените ни клетки, беше пренебрегнат.

Постепенно болестта престава да бъде личен, индивидуален проблем и се превръща в политически проблем. Или по-скоро политически „бизнес“. Оттогава милиарди публични пари се вливат в медицински изследвания и милиони животни са загубили живота си в лаборатории на олтара на теориите на Пастьор. Така започнала безмилостната война срещу микробите. Където и да бъдат открити микроби, те трябваше да бъдат унищожени. Паролата беше борба срещу "инфекциозните болести“.

Теория за „опасните микроби“ пропагандирана от фармацевтичната индустрия, породи страх на хората от микробите и се превърна в един от най-печелившите бизнеси в света. Пастьор е обявен за "благодетел на човечеството"..

Пастьор съчинява с елита медицинската лъжа и заблуда на всички времена, основана върху микробната теория за заболяванията. Тази погрешна теория твърди, че заболяванията се движат извън тялото под формата на микроби.

Медицинската мафия сграбчи и се възползва от тази невярна микробна теория за заболяванията и създаде широката, генерираща трилиони долари чрез измамата, нужна за имунизационните инжекции на базата на чиста заблуда. Това превръща цялата съвременна медицина в измама.

Кои са причините за успеха му?

След като не бил приет в едно от най престижните по това време Еколь нормаль (Йcole normale supйrieure) в Париж – Масонски развъдник, Пастьор се записал в Йезуитския Лицей Сент -Луи (Lycйe Saint-Louis). Там забелязали ораторския талант на младежа, неговата безскрупулност,  жаждата му за власт и признание, и на следващата година му помогнали да влезе в Екол нормал.

Наставляван от Йезуитите, възприел идеята на  зараждащата се Бяла Мафия за контрол и намаляване на човешкия род,  създал теория основаваща се на гръко-римското езическо суеверие, пропагандирано от Ватикана, че болестите се появяват като наказание, шанс, съдба, нещастие. В древността за болестите са обвинявани демони и зли духове и тогава се ражда идеята за „опасни патогени“. Цялото това суеверие е обобщено от Пастьор под името „вирус“, което на Латински означава „отрова“.

Един от рекламодателите на Пастьор е било Обществото за изследователски напредък в Англия, „организацията, чиято цел е популяризирането на експериментите с животни.

След епохата  на Наполеон, Франция е победена от Бисмарк. Доскоро велика сила, тя е унизена и отчаяно се нуждае от научна „победа“, за да облекчи болката от политическото и военно поражение. Концепцията на Пастьор и връща самочувствието и той получава пълна подкрепа.

Пастьор е платен от елити, които искали да разработят ефикасни методи на евгениката, социална философия и приложна наука, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство в човешката популация).

Теорията за специфичната етиология обслужва много добре интересите на медицинската индустрия и платената от нея политическа върхушка.

Института Пастьор и ваксините са финансирани още през 1887 година от действащите в целия свят незаконно забогатели ‘банкстери’ (от банкери и гангстери) от клана Ротшилд. Те се погрижили теорията на Пастьор да се превърне в норма за спазване на планетата. Измамната идея за приоритета на външния свят над човека отвътре отнасят корените й дори по-дълбоко и превръщат човешките същества в жертви на невидими външни врагове—микробите.

В продължение на почти 150 години медицината се придържа към идеята, че демонизираните микроби носят смърт и единствения начин да се справим с  тях е, като ги унищожим. Тази порочна и противоприродна идея се превърна в догма.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goro6
Категория: Политика
Прочетен: 18363
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031